Overleg:Hans Gruijters (politicus)

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Gruijters is 17 april overleden; zie de externe link. Muijz 20 apr 2005 12:54 (CEST)[reageer]

Bedankt, ik heb het aangepast! 213.84.92.48 20 apr 2005 18:40 (CEST)... eh ik bedoel dus Tjipke de Vries 20 apr 2005 18:44 (CEST)[reageer]

Essentieele aanvulling.[brontekst bewerken]

L.S.,

Mag ik u voorstellen om vooral ook toe te voegen dat de heer Gruijters lange tijd, gedurende zijn burgemeesterschap EN daarna, totdat hij 70 jaar werd, voorzitter is geweest van de twee belangrijkste onderraden van de Ministerraad:

1. de Rijks Planologische Commissie (RPC) (1982 - 2002);

2. de Rijks Milieuhygienische Commissie (RMC) (1984 - 2002).

Daardoor was de heer Gruijters wellicht een van de weinige personen in Nederland die qualitate qua TWEE maal per week de Minister President minimaal twee maal 1 uur per week sprak.

Na zijn aftreden als voorzitter van beide commissies, zijn deze samengevoegd tot een nieuwe commissie onder voorzitterschap van de heer J.A. van Kemenade, die, mede gelet op zijn voorzitterschap van de Raad van Commissarissen van de Nederlandse Bank, tot een van de machtigste personen in de Nederlandse politiek gerekend moet worden.


Hoogachtend,

drs. A.J.L. Leestemaker Rapenburg 97 1011 TW Amsterdam


e: leestem@ision.nl

Nederlandse taal[brontekst bewerken]

lidmaadschap (nieuwe spelling ???)

Referenties gevonden in artikelgeschiedenis[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Om de kwaliteit van bronvermeldingen binnen Wikipedia te verbeteren hebben we gekeken of er in de artikelgeschiedenis van dit artikel links naar externe webpagina's of naar andere wikis staan. In het verleden werd veel gebruik gemaakt van deze optie om de bron van een bewerking aan te geven, maar tegenwoordig worden bronnen meestal in het artikel zelf getoond. Het zou dus kunnen dat in de geschiedenis waardevolle bronnen staan die in het artikel zelf kunnen worden meegenomen.

Meer informatie over dit project is terug te vinden in de FAQ.

In de artikelgeschiedenis van Hans_Gruijters_(politicus) zijn de volgende bewerkingen gevonden:

Zouden jullie kunnen kijken of deze links geschikt zijn om in de bronvermelding in het artikel mee te nemen? Bij voorbaat dank.

Groet, Valhallasw-toolserver-botje (overleg) 28 feb 2022 06:17 (CET)[reageer]

Als de bovenstaande bronnen zijn bekeken dan kan deze melding worden verwijderd. Als een lege overlegpagina overblijft dan kan deze met {{nuweg|afgehandelde botmelding}} voor verwijdering worden aangedragen.