Overleg:Heiloo

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Beste gebruiker 80.242.235.46. Bedankt voor uw bijdrage aan het artikel voor Heiloo. De tekst lijkt alleen letterlijk overgenomen te zijn van de pagina van de gemeente Heiloo, en daarom zijn er twijfels over de auteursrechten op deze tekst. Op Wikipedia mogen geen teksten worden geplaatst waarop auteursrechten rusten; dit zou het project in grote moeilijkheden kunnen brengen. Ik heb daarom de door u geplaatste tekst verwijderd, maar nodig u graag uit om in eigen woorden extra informatie over Heiloo toe te voegen. Met vriendelijke groetFalcongj 22 nov 2003 09:59 (CET)[reageer]


Externe links[brontekst bewerken]

De externe link naar Verenigingen en Instellingen is hersteld. Sinds 28 okt 2003 is deze verwijzing opgenomen omdat deze waarde toevoegt aan het artikel over Heiloo. Toen op 16 jan 2007 ook de website van de brandweer werd toegevoegd heeft Joris1919 in zijn snoeien iets te enthousiast ook deze link verwijderd.

Zusterstad[brontekst bewerken]

Ik zag vandaag op een bord in Heiloo dat ze een zusterstad in Polen hebben, Szielowowic ofzo. Weet iemand wat het wel is, en zou die het in het artikel kunnen zetten?

Je schrijft het volgens mij tog iets anders hor!

Je schrijft het als Swietochlowice. Kijk maar op Heiloo-Online voor meer informatie.

Kwalificatie fraaiheid van het witte kerkje[brontekst bewerken]

De toevoeging 'dat door sommige mensen als fraai omschreven wordt' lijkt me NE. Waarschijnlijk is de formulering gekozen om NPOV te garanderen maar het roept nu vooral vragen op: "zijn er dus ook mensen die het niet fraai vinden"? of "waarom vinden sommige mensen het fraai en anderen niet"? of "is de auteur zelf van mening dat het kerkje niet fraai is"? Ik zou zeggen dat de toevoeging weg mag.

bouwjaar gemeentehuis 1926 ->1927[brontekst bewerken]

Op het gemeentehuis zie ik op de voorgevel staan 1927. Het lijkt mij dat dit het bouwjaar is en niet 1926 wat in de tekst staat.

Referenties gevonden in artikelgeschiedenis[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Om de kwaliteit van bronvermeldingen binnen Wikipedia te verbeteren hebben we gekeken of er in de artikelgeschiedenis van dit artikel links naar externe webpagina's of naar andere wikis staan. In het verleden werd veel gebruik gemaakt van deze optie om de bron van een bewerking aan te geven, maar tegenwoordig worden bronnen meestal in het artikel zelf getoond. Het zou dus kunnen dat in de geschiedenis waardevolle bronnen staan die in het artikel zelf kunnen worden meegenomen.

Meer informatie over dit project is terug te vinden in de FAQ.

In de artikelgeschiedenis van Heiloo zijn de volgende bewerkingen gevonden:

Zouden jullie kunnen kijken of deze links geschikt zijn om in de bronvermelding in het artikel mee te nemen? Bij voorbaat dank.

Groet, Valhallasw-toolserver-botje (overleg) 12 mrt 2022 06:17 (CET)[reageer]

Als de bovenstaande bronnen zijn bekeken dan kan deze melding worden verwijderd. Als een lege overlegpagina overblijft dan kan deze met {{nuweg|afgehandelde botmelding}} voor verwijdering worden aangedragen.