Overleg:Heineken (bier)

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Er wordt op het artikel al gevraagd om een bron over de smaak, die door het speciale gist zou afwijken van ander Nederlands bier. Persoonlijk zou ik ook wel een bron willen hebben over het gebruik van hoppellets i.p.v. intacte hopbellen. Niet dat ik dat laatste niet geloof - het klopt met wat ik proef - maar een bron zou toch wel wenselijk zijn. Ook zou ik wel graag van de aanmaker weten of die gang van zaken typisch voor Heineken is - gebruiken de concurrenten wel hopbellen of doen ze dat alleen bij kleine brouwerijen en speciaalbieren? Steinbach (overleg) 9 aug 2016 22:45 (CEST)

Pellets leveren ten opzichte van bellen geen enkel smaakverschil op. Het voordeel van bellen is dat ze makkelijker gefilterd worden, maar 'n beetje installatie kan dat ook bij pellets gewoon aan. Om die reden worden bellen eigenlijk alleen nog door thuisbrouwers en acteurs in promotiefilmpjes gebruikt - op een enkele romanticus na. Alle grote brouwers gebruiken pellets en nagenoeg alle kleine ook. Heineken onderscheidt zich op dit punt dus geenszins. Plaats (overleg) 22 aug 2016 00:07 (CEST)

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Heineken (bier). Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 6 sep 2017 07:21 (CEST)