Naar inhoud springen

Overleg:Herman Johannes Schilder

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 9 jaar geleden door Gasthuis in het onderwerp Commentaar van Aleid Schilder (?)

Commentaar van Aleid Schilder (?)[brontekst bewerken]

Op 17 mei 2013 om 13:29 bewerkte Gebruiker:95.97.164.70 (= Aleid Schilder?) het artikel, met kennelijk commentaar op het geschrevene. Ik heb zelf geen oordeel over haar commentaar, maar wil het toch via deze OP bewaren. Zij schreef:

"Aleid: Twee FOUTEN: 'Hulpeloos maar schuldig' was een wetenschappelijke scriptie, en ging niet over mijzelf. Dan zou ik voor zo'n wetensch. werkje zeker geen 10 hebben gekregen. In het boek met Jan Veenhof beschrijf ik de ellende van die scheuring '67, geef een interview met mijn vader weer, maar ben zeker niet (negatief) kritisch. Over mijn meest recente boek, 'Door de glazen deur', wél autobiografisch, ben ik volgens velen opvallend mild over mijn ouders/jeugd. Ik heb kritiek op de (vrijgemaakte) KERK, niet op mijn vader."

Sint Aldegonde (overleg) 9 jan 2014 14:43 (CET)Reageren

Ik heb de tekst enigszins aangepast naar aanleiding van deze opmerkingen. Ook als ze niet van Aleid Schilder zouden zijn, lijken ze mij wel een correcte weergave van de inhoud van de boeken. Gasthuis(overleg) 7 sep 2014 11:11 (CEST).Reageren