Overleg:Herman Sandberg

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Categorie aanvulling f misschien voetnoot? Wellicht is deze aanvulling bruikbaar voor degene de Sandberg bewerkt. In de jaren 70 schreef ik als jong academicus artikelen over onderwijs. Opvallend was hoe intensief Sandberg zich persoonlijk bemoeide met de wijze waarop de teksten moesten worden geschreven un zijn blad. Particulier onderwijs in het journakistieke schrijven op hoog niveau. hierheen verplaatst vanuit artikel– De voorgaande bijdrage werd geplaatst door RienButer (overleg · bijdragen)PS: Wil je voortaan alsjeblieft op overlegpagina's ondertekenen met vier tildes (~~~~)? Er wordt dan automatisch een link naar je gebruikerspagina geplaatst.

De tweede, onderste foto met het onderschrift H.W. Sandberg (Radio Oranje, 1943) is onjuist. De hier afgebeelde persoon is Henri Sandberg, oud-correspondent van Het Volk en in WO II medewerker Radio Oranje. Hendrik Willem Sandberg, verzetsman en al in de oorlog betrokken bij Het Parool, verbleef niet in Engeland in oorlogstijd. De fout wordt vaker gemaakt en is denkelijk het gevolg van het feit dat beiden de initialen H.W. voor hun achternaam voerden. Henri's geboorte- en sterfdatum kon ik niet vinden, wel vond ik dat hij ook wel wordt aangeduid als jonkheer. Zeker is dat deze (Henri) Sandberg abusievelijk op de onderste foto staat, en niet de bedoelde H.W. Sandberg is. Hopelijk wordt de foto met onderschrift zo spoedig mogelijk verwijderd. Met dank en vriendelijke groet, foto met onderschrift verwijderen– De voorgaande bijdrage werd geplaatst door TomRooduijn (overleg · bijdragen)PS: Wil je voortaan alsjeblieft op overlegpagina's ondertekenen met vier tildes (~~~~)? Er wordt dan automatisch een link naar je gebruikerspagina geplaatst.

Referenties gevonden in artikelgeschiedenis[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Om de kwaliteit van bronvermeldingen binnen Wikipedia te verbeteren hebben we gekeken of er in de artikelgeschiedenis van dit artikel links naar externe webpagina's of naar andere wikis staan. In het verleden werd veel gebruik gemaakt van deze optie om de bron van een bewerking aan te geven, maar tegenwoordig worden bronnen meestal in het artikel zelf getoond. Het zou dus kunnen dat in de geschiedenis waardevolle bronnen staan die in het artikel zelf kunnen worden meegenomen.

Meer informatie over dit project is terug te vinden in de FAQ.

In de artikelgeschiedenis van Herman_Sandberg zijn de volgende bewerkingen gevonden:

Zouden jullie kunnen kijken of deze links geschikt zijn om in de bronvermelding in het artikel mee te nemen? Bij voorbaat dank.

Groet, Valhallasw-toolserver-botje (overleg) 15 jan 2022 06:13 (CET)[reageer]

Als de bovenstaande bronnen zijn bekeken dan kan deze melding worden verwijderd. Als een lege overlegpagina overblijft dan kan deze met {{nuweg|afgehandelde botmelding}} voor verwijdering worden aangedragen.