Overleg:Het Rad des Tijds

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Jump to search

Aanleggen pagina Rad des Tijds[bewerken]

De eerste versie van de introductie-pagina van het Rad des Tijds is aangelegd. Ben van plan om de pagina de opbouw te laten hebben van de Engelstalige pagina op Wiki; Lezerscommentaren en invloeden van externe zaken (zoals culturen, boeken en de hedendaagse wereld) worden tzt in het artikel verwerkt. Martijnmureau 2 mrt 2006 09:01 (CET)

Duplicidad.[bewerken]

La Rueda del Tiempo es el título de el último libro de la obra de Carlos Castaneda, escrito a modo de resumen y como índice de toda ella. En el inglés original The wheel of time, publicado en 1998 por Laugan Productions por acuerdo con el autor representado por: BAROR INTERNATIONAL INC., Armonk, NY, U.S.A. y editada en España el mismo año por Gaia Ediciones.

Ik lees geen Spaans, maar blijkbaar bedoel je aan te geven dat er een boek van Carlos Castaneda bestaat, dat in het Engels en Spaans dezelfde titel heeft als de fantasyserie. In het Nederlands heeft dit boek echter een andere titel: Het wiel van de tijd. Niettemin heb ik bovenaan het artikel een verwijzing gemaakt naar Carlos Castaneda. Met vriendelijke groet — bertux 14 jan 2014 10:55 (CET)