Overleg:Hindenburglinie

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Verklaring[bewerken]

Graag geef ik een reden voor de wijziging die ik in dit artikel deed. Mijn reden? De relevantie van dit:"Paul Von Hindenburg, die later Hitler zou benoemen tot Rijkskanselier". Dit is waar, maar is helemaal niet relevant bij het artikel. Overigens was Von Hindenburg democratisch verkozen tot rijkspresident. De taak van een rijkspresident was om toe te zien op de politiek, en rijkskanseliers te benoemen of te ontslaan. Echter was hij niet voor deze taak geschikt vanwege zijn verwardheid en ouderdom. Daarom vind ik zijn slechtste daad aanhalen ongepast.

Mvg, CourgetteTalk page icon crystal.png 19 feb 2015 14:29 (CET)

Prima reden, want dat had inderdaad geen relevantie voor dit artikel. Je kunt je motivering overigens ook gewoon in de bewerkingssamenvatting zetten als je denkt dat er vragen over kunnen komen, dat doe ik zelf altijd. Je hoeft dan niet een overlegpagina te maken. Groet, Joris (overleg) 19 feb 2015 14:34 (CET)
Bedankt voor u begrip, zal het de volgende keer doen. Ik ben niet zo ervaren met overlegpagina's, maar kwam toevallig op dit artikel terecht omdat ik aan het werken was aan een artikel over Operatie Michael (Hindenburglinie speelt grote rol) in mijn kladblok. CourgetteTalk page icon crystal.png 19 feb 2015 14:38 (CET)