Overleg:Huifbedrijden

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 6 jaar geleden door InternetArchiveBot in het onderwerp Externe links aangepast

Voordat er links naar dit artikel aangebracht worden dient de vormgeving ervan in overeenstemming te zijn met de wikipedia-conventies. Dwz. geen externe links in de tekst, maar wel links naar andere artikelen op wikipedia. Externe links duidelijk aangeven onder een apart kopje onderaan. Veel succes! Peli 30 mei 2007 12:36 (CEST)Reageren

De externe links zijn m.i. terecht verwijderd omdat ze niet over huifbedrijden in het algemeen gaan. Op de website van de Federatie Paardrijden gehandicapten wordt voor de Stichting Bevordering Huifbedrijden verwezen naar www.manege-zonder-drempels.nl, maar op desbetreffende site zie ik geen informatie over deze stichting of over huifbedrijden in het algemeen. Vriendelijke groet, Jvhertum

Verwijderingsnominatie van o.a. Afbeelding:Logo stichting bevordering huifbedrijden.JPG[brontekst bewerken]

Eén of meerdere afbeeldingen die gebruikt worden op deze pagina of overlegpagina, zijn genomineerd voor verwijdering. Het gaat om Afbeelding:Logo stichting bevordering huifbedrijden.JPG en Afbeelding:Huifbed logo.jpg, zie Wikipedia:Te verwijderen afbeeldingen/Toegevoegd 20070531. --E85Bot 1 jun 2007 03:06 (CEST)Reageren

Huifbedrijden[brontekst bewerken]

Beste JvHertum

Het is correct dat de link naar "mijn" stichting Huifbedrijden HoekscheWaard niet gaat over Huifbedrijden in het algemeen, maar juist specifiek naar de stichting waar ik bij betrokken ben; Op deze site staan bij het item "collega-huifbedrijders" vermeldingen van locaties in het hele land waar ook huifbed wordt gereden en uiteraard wordt ook getoond wat HBR is; daarom wil ik graag een link daarnaartoe, zodat geinteresseerden (ouders en verzorgers van meervoudig gehandicapten)kunnen vinden waar zij terecht kunnen; Ik kan ook een artikel maken over "mijn" stichting en is daarnaartoe linken dan wel toegestaan? Naar mijn idee komt dit de helderheid en het snelle vinden van informatie binnen wikipedia niet ten goede.

De link naar Manege zonder Drempels is belangrijk omdat deze het bekendst is en je vandaaruit ook verder kunt om informatie te vinden over HBR en locaties.

Ik hoop dat je de links wilt herstellen.

Groeten Ronald Buist secretaris Stichting Huifbedrijden Hoeksche Waard. ook: t-wezeltje@hetnet.nl

Voor de goede orde: die externe links werden verwijderd door Gebruiker:MoiraMoira, hoewel ik er wel achter sta.
Ik weet dat u de beste bedoelingen heeft, maar het is wel belangrijk is om te begrijpen dat Wikipedia een encyclopedie is en niet een startpagina of andere linksite. Externe links moeten daarom spaarzaam gebruikt wordt en direct slaan op het onderwerp, en de inmiddels verwijdere links deden dat niet. Op Wikipedia:Wanneer extern linken krijgt u hierover verdere tekst en uitleg.
Het valt mij nu ook op dat een deel van de tekst letterlijk gekopieerd is van [1]. Dit is niet toegestaan omdat dit in strijd is met de auteursrechten. Teksten mogen alleen overgenomen van andere bronnen met uitdrukkelijke toestemming van de auteur en rechthebbende. Kunt u aangeven of u het auteursrecht heeft op deze tekst?
Met vriendelijke groet, Jvhertum 11 jun 2007 15:10 (CEST)Reageren

Auteursrecht op tekst[brontekst bewerken]

L.S,

Bedankt voor de uitleg over de externe links. De tekst heb ik met kleine aanpassingen overgenomen van onze eigen brochure, die we al zo'n acht jaar gebruiken. Ik kan je deze desgewenst toesturen (per post of pdf/e-mail).

Groeten Ronald

Geen dank. Ik hoef geen kopie van de brochure, hoor, ik neem het bovenstaande aan als verklaring dat jij de rechthebbende bent van die tekst. Zeg maar tegen de Stichting Bevordering Huifbedrijden dat ze hun eigen website moeten opzetten, dan kan die als externe link op deze pagina vermeld worden. Met vriendelijke groet, Jvhertum 12 jun 2007 10:57 (CEST)Reageren

tekst[brontekst bewerken]

De tekst en paragraafindeling kunnen nog een goede poetsbeurt gebruiken. --VanBuren 14 feb 2010 14:36 (CET)Reageren

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Huifbedrijden. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 16 aug 2017 02:16 (CEST)Reageren