Naar inhoud springen

Overleg:Huize St. Joseph Heer (Cadier en Keer)

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 11 jaar geleden door Ex-Internaatkind

De verwijzing vanaf deze plaats met de naam Huize St. joseph Cadier en Keer is fout. Als Auteur van het originele bericht protesteer is tegen deze gang van zaken. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 87.78.70.200 (overleg · bijdragen)

U haalt zonder motivatie de pagina leeg en om deze reden heb ik uw bewerking teruggedraaid. Als u kunt beargumenteren waarom deze doorverwijzing fout is, ben ik bereid om mijn bewerking terug te draaien. JetzzDG 4 jan 2013 10:06 (CET)Reageren

Dat kan ik. Ik heb een uitgebreidde mail gestuurd naar de moderator. Als de titel zo blijft zoals hij op deze plaats is dan is dat in orde. Ik wens evenwel niet ongegeneerd geassocieert te worden met de inrichting zoals die nu is. Linken naar een gevangenis doet niet terzake. Huize St. Joseph bestaat als zelfstandige inrichting niet meer sinds 1982. EvilFred en anderen menen met rare internet berichten mijn bijdrag te moeten saboteren.

Men meent omdat een inrichting in de volksmond nog zo word genoemd dat dit ook de officiele naam is. De feitelijke geschiedschrijving laat de werkelijheid zien. Nadat ik onderstaande argumentatie van EvilFred kreeg werd ik gebanned.

"Huize St. Joseph staat thans in Berg en al hoorde dat vroeger bij Schiermonnikoog, het hoort tegenwoordig bij Cadier en Keer."
Laat mij met rust en laat mij de geschiedenis schrijven zonder pubertaire sniksnak. Ex-Internaatkind (overleg) 4 jan 2013 13:56 (CET)Reageren