Overleg:Inuline

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 4 jaar geleden door InternetArchiveBot in het onderwerp Externe links aangepast

Inuline en kanker[brontekst bewerken]

In het artikel wordt verwezen naar de effecten die inuline zou hebben op kanker. In het engelstalig en franstalig artikel vind ik geen enkele verwijzing daar naar toe. Is dit wel correct? In dit geval best verwijzen naar een wetenschappelijke bron, anders verwijderen. Ik weet niks over inuline, dus ik laat het maar zo...– De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 84.192.165.211 (overleg · bijdragen) 28 december 2006 02:04 (CEST)

Adoginacar zegt: Nou, ik vind niet dat wikipedia valse hoop mag geven aan mensen met kanker. De bewering dat boterzuur als afbraakprodukt van inuline er voor zorgt "dat kankercellen weer sterfelijk worden" lijkt alleen uit het voedingsdeskundigencircuit te komen. Alleen als oncologen consensus bereiken over de werking van inuline tegen kanker mag zoiets in wikipedia vermeld worden. Ik verwijder de suggesties dat inuline werkt tegen kanker.– De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Adoginacar (overleg · bijdragen) 19 oktober 2010 23:20 (CEST)

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Inuline. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 21 mrt 2020 00:16 (CET)Reageren