Overleg:Jaak Gabriëls

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 2 jaar geleden door Andries Van den Abeele in het onderwerp Objectiviteit ?

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Jaak Gabriëls. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 6 sep 2017 16:07 (CEST)Reageren

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 0 externe link(s) gewijzigd op Jaak Gabriëls. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 2 mei 2019 14:03 (CEST)Reageren

Objectiviteit ?[brontekst bewerken]

Door gebruiker BlattL werd bijgevoegd: "Zijn mandaat werd vroegtijdig door zijn partij beëindigd, om redenen die nooit openbaar gemaakt werden." Het mandaat is alvast niet vroegtijdig beëindigd. Het ministerschap van Gabriëls eindigde gewoon met het einde van de regering Dewael. In de volgende regering Bart Somers waren er vijf VLD-ministers en die waren geboren in de jaren vijftig en zestig. Gabriêls is geboren in 1943 en maakte plaats voor jongeren. Ik heb deze suggestieve zin, die iets doet vermoeden zonder te zeggen wat, verwijderd.

Er zijn ook nog andere wijzingen aangebracht in het artikel door BlattL, die duidelijk de zaken kritischer om niet te zeggen ongunstiger wil voorstellen, ten nadele van Jaak Gabriëls. Ik heb ze nog laten staan, maar denk er toch nog over na. Andries Van den Abeele (overleg) 15 jul 2021 15:34 (CEST)Reageren