Overleg:Jean Luc Meulemeester

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Is dit nog ernstig te noemen? Wat een idolatrie. Deze persoon verdient misschien wel wat aandacht maar is deze ellenlange pagina niet wat overdreven, zeker als je ziet wat mensen met internationale allure vaak maar toebedeeld krijgen.

Beste Pix (Is toch van u, dit bovengemelde niet-ondertekende bericht?). Ik vrees dat ik het niet eens ben met u. Idolatrie of 'afgoderij'? Ik denk het niet. Alles wat hier staat zijn objectieve gegevens betreffende activiteiten die de man in kwestie heeft ontplooid. Er zijn nu eenmaal "bezige bijen" die hun leven boordevol activiteiten stoppen. Er kunnen natuurlijk wel van die gegevens worden weggelaten, maar welke dan? Vergelijken met andere artikels is altijd een beetje hachelijk. Als er mensen met internationale allure minder tekst toebedeeld krijgen, dan is dat hoofdzakelijk te wijten aan de gebruiker(s) die deze pagina heeft of hebben gemaakt en niet omdat hen minder ruimte zou zijn "toebedeeld". Ze hoeven zich alvast niet in te houden teneinde méér te zeggen als er inderdaad méér te zeggen valt, Wikipedia biedt voldoende ruimte. Er zijn ook talrijke heel bescheiden personen (wielrenners, voetballers, rolletjes in TV-series, enz) aan wie desalniettmin in uitgebreide artikels lof wordt toegezwaaid, met lange lijsten van de wedstrijden waar ze aan deelnamen of de series waar ze in speelden. Laat ons zeggen dat de hier behandelde persoon zich op gelijke afstand van beide voorbeelden bevindt. Hij is daarbij in bepaalde landsstreken en in bepaalde disciplines goed bekend. Waarom zou dan wel niet een artikel kunnen bestaan waarop zijn diverse activiteiten aan bod komen? Andries Van den Abeele (overleg) 6 jun 2016 16:35 (CEST)[reageer]

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Jean Luc Meulemeester. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 12 feb 2020 12:06 (CET)[reageer]