Overleg:John Massis

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Wat is nu de juiste sterfdatum? In het artikel staat 11 juli, op het graf staat 12 juli.

inderdaad, uit de informatie die ik heb blijkt dat men niet zeker is over zijn juiste sterfdatum gezien hij op 11 juli verdween en op 12 juli dood werd teruggevonden. Als die informatie juist is, is zijn dood op 12 juli vastgesteld. Ik verander de sterfdatum in 12 juli Paul Hermans (overleg) 15 mei 2011 23:17 (CEST)[reageer]

Calimero Massis vs de grote boze BRT[brontekst bewerken]

Massis wordt hier wel erg gemakkelijk in de slachtofferrol geplaatst en blijkbaar is de publieke omroep altijd de kwaaie pier. Als Jan Van Rompaey op zijn uitnodigingen ingaat voelt Massis zich daar blijkens het artikel door 'miskend' en als er niemand komt is het ook niet goed. Wanneer deugt de publieke omroep dan wel? Als ze voor elke stunt het avondjournaal onderbreken om Martine Tanghe live vanuit de locomotief of vrachtwagen in kwestie per straalverbinding een interview te doen afnemen van Massis terwijl hij het gevaarte over de streep trekt? Zijn antwoordapparaat opbellen is blijkbaar al genoeg om ervan beschuldigd te worden hem "voor heel Vlaanderen belachelijk te maken" en zelfs zijn opname in een psychiatrisch ziekenhuis wordt zonder boe, ba, diagnose of bron in de schoenen van "de media", in casu de publieke omroep, geschoven. Mag het misschien wat nuchterder en objectiever?


Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op John Massis. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 29 aug 2018 15:08 (CEST)[reageer]