Overleg:Kamer van Koophandel (Nederland)

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

relatie tot ander artikel over KvK[bewerken]

Er bestaat een artikel Kamer van Koophandel. Mogelijk is er overlap met dit artikel. Zie het overleg aldaar. --Dick Bos (overleg) 8 jul 2016 11:35 (CEST)

  • Gezien de specifieke situatie (de ene K v K heeft een andere positie etc. dan de andere) en de hoeveelheid aan essentiële informatie, is het bestaan van deze twee afzonderlijke lemma's zeker zinvol. Echter, het lijkt mij ook, dat in het algemene artikel veel staat over de Nederlandse KvK dat niet in het specifieke artikel staat, dat kan beter verplaatst worden. Het is nuttig om op het algemene artikel ook basisinfo over de situatie in NL te hebben, maar bij het bestaan van het specifieke lemma horen detail-gegevens in het specifieke artikel thuis, onder meer om onderhoudsredenen, dat geldt vooral voor dingen waarvan verwacht kan worden dat ze op korte termijn (binnen 7 jaar) kunnen veranderen. --Paulbe (overleg) 9 jul 2016 00:13 (CEST)

Externe links aangepast[bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 2 externe link(s) gewijzigd op Kamer van Koophandel (Nederland). Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 16 aug 2017 11:14 (CEST)