Overleg:Karavanserai

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Jump to search

Merkwaardig, behalve je plaatjes verschijnen ook de interwiki's niet op mijn scherm, Woudloper! Waar het je trouwens de spellingen karavanserij en caravanseray opgedoken? Ik vind die eerste heel mooi, maar Van Dale/Groene Boekje geven karavanserai en karavansera (de tweede verwijst in VD naar de eerste). Karavanserai zou dus de artikelnaam moeten zijn. Mooi onderwerp trouwens, vreemd dat we het nog niet hadden. Fransvannes 17 jul 2006 10:51 (CEST)

O, ik heb geen groen boekje hier. Ik heb een tijd over de naam nagedacht. De Duitse wiki doet "Karawanserei", en Duitse -ei uitgang is in NL meestal -ij, vandaar dat ik deze naam koos. Ik vind "karavanserai" ook best. Behalve de plaatjes en interwikis worden ook de categorieen niet aangegeven, snap er niets van. Ik heb het al in IExplorer geprobeerd (normaal gebruik ik firefox) maar dat hielp ook niet.
Over merkwaardige manco's gesproken: ik vind badhuis eigenlijk veel merkwaardiger! Woudloper 17 jul 2006 11:02 (CEST)
Ah, je hebt er dus Duits tussen gezet. Maar het is geen reguliere Duitse -ei, maar een uit het Turks ontleende. Ik maak er karavanserai van. Ik gebruik trouwens Safari, dus het ligt vast niet aan je browser. Ik zet hem op Wikipedia:Kleine problemen. Iets waarmee ik wel kan helpen: het Groene Boekje staat hier. Fransvannes 17 jul 2006 11:20 (CEST) En inderdaad, het lijkt erop dat er op dit gebied een hele categorie pagina's schittert door afwezigheid.

Dank voor je hulp! Woudloper 17 jul 2006 11:29 (CEST)

Heb het probleem zelf opgelost: het bleek ook mijn eigen fout. Een verkeerd geplaatste / en een e ipv een a in de titel van het plaatje bleken de boosdoeners. Woudloper 17 jul 2006 23:39 (CEST)

Notificatie van CommonsTicker[bewerken]

De onderstaande afbeelding(en), die gebruikt worden op deze pagina (of overlegpagina), zijn verwijderd of genomineerd voor verwijdering op Commons. Als de afbeelding verwijderd is, haal dan de afbeelding van de betreffende pagina. Indien je het niet eens bent met de nominatie of verwijdering kun je op Commons een reactie plaatsen op de verwijderlijst, of op de overlegpagina van de verwijderende admin.

  • Siebrand (log) verwijdert Image:Cipro-Nicosia02.jpg':' In category [[:category:Possibly unfree Flickr images reviewed by FlickreviewR|Possibly unfree Flickr images reviewed by FlickreviewR]]; no permission;

-- CommonsTicker 10 aug 2007 20:36 (CEST)