Overleg:Katastroof

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 12 jaar geleden door Mathonius in het onderwerp Beveiliging

Maatschappijkritische folk ?[brontekst bewerken]

Ofwel heeft 'Katastroof' een zware muzikale/inhoudelijke bocht genomen, ofwel is dit artikel op z'n minst 'verschonend' te noemen. Een zoektochtje van het 'oeuvre' van katastroof op het net levert bovenaan volgende twee 'liedjes' op : [Zuipen!] en [de Pinguïndans].
Twee kunstzinnige liedjes met diepgaande, maatschappijkritische teksten zowaar ! Volgens mij mag hier nog wel wat aan gesleuteld worden.
Rahier overleg 19 sep 2009 16:02 (CEST)Reageren

Beveiliging[brontekst bewerken]

Gezien de bewerkingsoorlog die op dit artikel werd gevoerd, heb ik het een week lang beveiligd tegen verdere bewerkingen. Mathonius 23 mrt 2012 19:40 (CET)Reageren

Het stukje over censuur is op zijn zachtst gezegd "interpretatie" en als er geen daadwerkelijk bewijs voor is zou dit verwijderd moeten worden.

Hier is de link naar het verslag waar op gedoeld wordt: https://www.vlaamsparlement.be/parlementaire-documenten/vragen-en-interpellaties/336460 Het gaat hier over een parlementaire vraag van Marijke Dillen in 2003 (!) waarin zij verwijst naar een nog vroegere situatie. Het bevestigd nergens of deze situatie in eerste instantie al daadwerkelijk bestond en het geeft zeer zeker geen bevestiging van een regelgeving of een doelbewuste censuur die tot vandaag doorloopt.