Overleg:Kim De Gelder

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Ik zie niet echt redenen waarom dit artikel niet in Wikipedia zou passen. Het is neutraal geschreven, actueel, en beroert heel veel mensen.– De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Keraman (overleg · bijdragen) op 27 jan 2009 om 20:47 (CET).

Zie Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20090125 voor de discussie. De basis is dat deze persoon niets gedaan heeft wat hem een plaats in een encylopedie moet verschaffen. Je hebt gelijk als je zegt dat dit veel mensen beroert, de moordpartij is wel encyclopedisch maar de verdachte niet want hij heeft verder niets bijzonders in zijn leven gedaan behalve de lafhartige moordpartij waarvan hij beschuldigd wordt. EdBever 29 jan 2009 12:54 (CET)[reageer]

Waarom verwijderen?[brontekst bewerken]

Wat is er nu slecht aan dit artikel?er staats niets ongepast in en is neutraal geschreven. Kim is nu ook betrokken op die moord op een bejaarde vrouw en daarom zou alleen dat artikel over die kindercrêche niet voldoende zijn. Kim De Gelder is nu even bekend als Marc Dutroux,die zelf ook een eigen wikipediapagina heeft. Daarom mag dit artikel niet verwijderd worden.– De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Maurien (overleg · bijdragen) op 29 jan 2009 om 19:19 (CET).