Overleg:Kindervrij

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Jump to search

Dit lijkt wel erg op een reclameverhaal voor de datingstite waarnaar gelinkt wordt. Er wordt ook flink uit geciteerd. Floris V 1 apr 2006 22:38 (CEST)

Floris, Het is niet als reclame bedoelt en heb voor nederland de belangrijkste links er in vermeld. Mocht het nu nog niet voldoen wil je dan zo vriendelijk zijn om mij aanwijzingen te geven hoe het dan wel moet. Als ik een vrouw was zou ik zeggen 'ik ben blond' want ik verdwaal in alle regeltjes op de wiki site. Nogmaals het artikel is met alle goede bedoelingen van dien geplaatst. Mocht er nog wat verandert / aangepast dan wil ik nog wel een poging geven. Zelf begin ik het een beetje als een uitdaging te beschouwen... 25 jaar over de wereld gereisd, overal binnen geweest en bij Wiki blijf ik buiten de deur staan :)

Kijk eens, ik heb op de Overlegpagina van gebruiker:kindervrij al een nadere toelichting gegeven. Ik citeer dat maar even:

Ik heb mijn opmerking op de overlegpagina geplaatst omdat het me was opgevallen dat de opening van je artikel letterlijk is overgenomen van kindervrij.nl. De rest van de tekst maakt duidelijk dat het je er vooral om gaat kindervrije mensen te helpen een kindervrije partner te vinden. Dat is absoluut allemaal heel positief en ik weet zeker dat niemand je erom afkeurt, ik doe dat zeker niet, maar ... dit is een online encyclopedie. De enige encyclopedische informatie die daar thuishoort is uitleg wat de uitdrukking kindervrij betekent. Dat is meer een woordenboekdefinitie, wat te mager is voor opname.
Je bent denk ik beter af met hints hoe kindervrij.nl makkelijker te vinden is dan nu. Zo te zien kom je makkelijk bij kindervrij.nl als je google't naar kindervrij en ook bewust kinderloos werkt - maar dat laatste trefwoord moet die website misschien wel aan zijn profiel toevoegen om het nog makkelijker te maken er te komen.

Voor de duidelijkheid: je moet 'reclame maken' hier ruimer opvatten dan bij de STER-reclame. Het is ook niet de bedoeling dat je een artikel maakt om je eigen website of vereniging aan te prijzen, hoe neutraal je het ook doet. (Nou, bij een vereniging zou het nog gaan als die niet te klein is.) En je profileert je hier toch een beetje als een standwerker die naar de mensen uit zijn/haar doelgroep roept: "Hier moet je wezen, hier moet je zijn! Kindervrij.nl da's pas fijn!" Floris V 3 apr 2006 00:24 (CEST)

is 15% niet wat weinig?[bewerken]

Ik vraag me af of maar 15% van de paren geen kinderen wil. Het resulterende getal (150.000) klinkt namelijk wel als heel klein. Waarop is de 15% gebaseerd? Is daar onderzoek naar gedaan?

Bedankt voor je opmerking! Ik heb even wat uitgezocht en het artikel daarop aangepast. Josq 22 sep 2009 10:06 (CEST)