Overleg:Koninklijke Nederlandse Pharmaceutische Studenten Vereniging

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 18 jaar geleden door Sietske

De tekst welke is gebruikt voor het artikel over de KNPSV is daar geplaatst door mij, Bart van Rossum, bestuurslid der KNPSV. Er is dus geen sprake van auteursrechtschending.

Ik ga ervan uit dat je ter goeder trouw bent en heb het sjaboon verwijderd. Het artikel heb ik wel enigszins aangepast om te zorgen dat het mag blijven: 1e persoon meervoud vervangen door 3de persoon (wij --> zij/de vereniging), tijdelijkheden eruit gehaald ("dit jaar zorgt deze-en-deze vereniging voor het bestuur") en verder heb ik de tekst een beetje aangepast aan de standaarden. Kun je wellicht nog interessante oud-bestuursleden noemen die (inter)nationaal enige bekendheid genieten? Zou m.i. best interessant zijn.
Verder: schrijven over je vereniging is natuurlijk leuk om mee te beginnen. Mijn eerste artikelen gingen ook over mijn verenigingen... :-) Echter: Om goede wetenschapsartikelen staat wikipedia eigenlijk nog veel harder te springen. Dus: wanneer je een wetenschappelijk artikel met je kennis aan te vullen hebt, schroom dan vooral niet om dat te doen en je medestudenten hierin aan te moedigen! Op het gebied van farmacie valt er hier nog genoeg te doen. Wellicht tot ziens op wikipedia! Sietske Reageren? 29 mrt 2006 16:34 (CEST)Reageren