Overleg:Kortessem

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Ik heb de externe link naar de vrtnieuws.net site verwijderd, omdat die niet meer werkt. @ Zonneschijn: gelieve deze niet nog eens opnieuw te vermelden in dit artikel... Afterburn

Misschien kan je dit in vervolg ook melden in de samenvatting, dat scheelt waarschijnlijk wat heen-en-weer ge-edit. Groet, Willemo 22 jul 2007 21:24 (CEST)
Inderdaad, Artburn als je dingen verwijderd kun je best de reden in de bewerkingssamenvatting onder het editvenster plaatsen ofwel op de overlegpagina van het artikel. Ik heb ruim 1200 artikels op mijn volglijst staan. Het is voor mij dan ook quasi onmogelijk om verwijderingen zonder vermelding van reden te gaan uitpluizen. Zonneschijn 22 jul 2007 21:51 (CEST)
De naam is Afterburn, niet 'Artburn'. Van die bewerkingssamenvattingen wist ik het bestaan nog niet af, bedankt voor de tip. Als ik dan ook een tip voor de toekomst mag geven: herstel niet zomaar een verwijdering naar een vorige versie in gevallen als deze ; zulke dingen gebeuren meestal zowiezo om een geldige reden, een simpele click op de link zou al aantonen dat de link niet meer werkte, het is oud nieuws, en de gebeurtenis staat al vermeld in het artikel zelf. :-)