Overleg:Lijst van afleveringen van NCIS

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Kan er misschien ook de uitzenddata van België bij?

Zoek ze zelf op --62.235.154.219 14 mei 2010 22:05 (CEST)

tnxx uitzenddata[brontekst bewerken]

Ik wil degene die de data van NL ingevoegd heeft ff ontzettend bedanken....

Groetjes! Joost 24 nov 2009 20:57 (CET) (Sokpop: Panta Rhei) jdoesburg

Wikipedia is geen glazen bol[brontekst bewerken]

Zojuist heb ik dan ook de info voor seizoen 11 grotendeels verwijderd. Men begint, zoals de bron ook al aangeeft, volgende week pas met de opnamen. Er kan dus nog simpelweg niets gezegd worden over het 11e seizoen. Civil Jack of the Netherlands.svgLeeGerCivil Jack of the Netherlands.svg 12 jul 2013 19:58 (CEST)

Referentie[brontekst bewerken]

Wellicht is het een goed idee om bij de uitzenddatum van de eerste aflevering van seizoen 11, een referentie te plaatsen. Wat is de bron waar de uitzenddatum vermeld staat? Ik weet niet of dit ook glazen bol-gedrag is, maar ik kaart het wel even aan. Groetjes - --Gustaafff (overleg) 17 jul 2013 14:49 (CEST)

Zou bij CBS en/of op IMDb geverifieerd kunnen worden. Tot de uitzending geweest is, blijft het natuurlijk hoe dan ook een voorspelling - er kan altijd iets tussen komen. Richard 17 jul 2013 14:58 (CEST)

Uitzenddata eerste seizoenen[brontekst bewerken]

Ik heb de uitzenddata van de eerste seizoenen opgevraagd en toegestuurd gekregen. Ik zal deze op de pagina zetten. Larsnl Overleg 23 aug 2013 13:50 (CEST)

27-1-14 of 27 januari 2014[brontekst bewerken]

Richardw heeft hier naast enkele nuttige aanpassingen ook de data verander naar 27-1-2014 ipv 27 januari 2014. Mijn voorkeur gaat uit naar de laatste situatie aangezien er in het Nederlands voorkeur voor is om de datum voluit te schrijven, ook gaat het m.i. de leesbaarheid van het artikel ten koste. Graag zou ik (voordat ik me in een BWO beweeg) willen overleggen of het niet terug kan naar de oude situatie. Larsnl Overleg 27 jan 2014 15:49 (CET)

Normaal gesproken ben ik er absoluut voorstander van datums volledig uit te schrijven, al is het maar om dubbelzinnigheden te voorkomen. Het vervelende is echter dat maandnamen nogal variëren in lengte (mei / september), waardoor een datum in een cel soms wel en soms niet over twee regels verdeeld werd. Dat komt een klein beetje rommelig over, maar zolang het binnen de perken blijft - soit. Nadat jij een aantal cellen gecombineerd had in verband met het uitzenden van meerdere afleveringen werd het echter iets ernstiger. Zo'n gecombineerde cel is dan, afhankelijk van het wel of niet afbreken van de datums in de kolom "uitzenddatum VS", twee, drie of vier regels hoog (en werd bovendien zelf soms wel, soms niet gesplitst). Al met al zorgde het voor een nogal onrustig beeld. Door alle datums in de tabellen in de vorm dd-mm-jjjj op te nemen, kon ik er makkelijker voor zorgen dat afbreken in die kolommen niet voorkwam. Door bovendien al die kolommen even breed te maken, oogt e.e.a. wat rustiger. Desondanks zal ik na het opslaan van deze reactie de maandnamen weer uitschrijven (is vrij snel te doen). De kolommen zal ik dan, indien nodig, alsnog wat verbreden zodat het naar mijn mening rustiger beeld behouden blijft. Het ergste dat er kan gebeuren, is dat de samenvatting een extra regel nodig heeft. Laat me nog even weten wat je er dan van vindt? Richard 28 jan 2014 11:54 (CET)
Hallo Richard, bedankt voor het snelle oppakken. Ik ben het hier helemaal mee eens hoor, mocht jij het samenvoegen toch niet mooi vinden staan dan kan dat wat mij part wel terug. Ik had dit gedaan zodat het visueel direct duidelijk wordt dat die twee afleveringen op dezelfde dag werden uitgezonden. Larsnl Overleg 28 jan 2014 13:26 (CET)
Op zich heb ik niets tegen die samengevoegde cellen, het had alleen een wat onverwachte bijwerking. Richard 28 jan 2014 13:50 (CET)

Tabel 'overzicht'[brontekst bewerken]

Hej Lars. Ik zie dat jij een nieuwe tabel 'overzicht' hebt toegevoegd. Ik heb de code van die tabel wat vereenvoudigd en de tweede 'VS' door 'NL' vervangen. Was jij van plan ook 'VL' aan de tabel toe te voegen? Verder is het jammer dat we van die twee afleveringen van JAG de oorspronkelijke uitzenddatum in Nederland niet weten. Eigenlijk horen die afleveringen ook niet bij deze serie (al hebben ze er natuurlijk wel veel mee te maken). Misschien die regel 'intro' gewoon schrappen? Richard 23 feb 2021 15:59 (CET)

HI @Richardw, ik heb Vlaanderen zojuist toegevoegd, dat stond inderdaad nog op m'n to-do. Ik heb de regel intro weggehaald. Thanks voor het code opruimen, dat is het grote nadeel van de VE, die houdt daar geen rekening mee. Groet Larsnl Overleg 23 feb 2021 17:31 (CET)
Kan gebeuren. Goed dat Vlaanderen er nu ook bijstaat. Ik ga zo proberen die nieuwe tabel als inhoudsopgave in te stellen. Kijk eens wat je daarvan vindt. Als het niks is, is het zo weer terug naar de huidige situatie. Richard 24 feb 2021 13:07 (CET)
Ziet er goed uit zo, niks op aan te merken. Mocht je nog bronnen kennen voor de verdere uitzenddata in België dan graag natuurlijk. Voor nu denk ik verder een mooie aanvulling zo. Larsnl Overleg 24 feb 2021 21:27 (CET)