Overleg:Lijst van dorpen in het district Erode

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Aan het begin van de lijst wordt Aapakudal genoemd. Komt dit niet overeen met de later genoemde Appakudal? Wikidrinker overleg 30 apr 2019 14:02 (CEST)

Bedankt voor je oplettendheid. Ik heb het artikel destijds aangemaakt als onderdeel van een project dat Weespagina's tegengaat, maar heb inhoudelijk geen kennis van de geografie van India. Jij hebt er ongetwijfeld meer verstand van dan ik, dus pas het gerust aan! Sietske | Reageren? 5 mei 2019 13:10 (CEST)
Nee, nee, ik vroeg het dus aan jou omdat ik dacht dat jij er verstand van had. Dan ga ik zelf wel op onderzoek uit op internet. Groet, Wikidrinker overleg 5 mei 2019 13:16 (CEST)
Er is een engelse pagina over Aapakudal, maar voor de rest niks, alleen maar resultaten voor Appakudal. Ik ga ook op Google maps kijken op de plek aangegeven door enwiki. Wikidrinker overleg 5 mei 2019 13:21 (CEST)
Als ik Google maps de twee dingen zoek, komt hij op precies dezelfde plek. Ik denk dat het synoniemen zijn. Alleen gek dat enwiki voor beide benamingen een pagina heeft. Ik zal kijken wat te doen. Wikidrinker overleg 5 mei 2019 13:25 (CEST)