Overleg:Lummen

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Jump to search

Het stuk onder geschiedenis is letterlijk overgenomen van hier. Ik heb een waarschuwing geplaatst op de overlegpagina van de auteur. Zonneschijn 9 jun 2006 13:03 (CEST)

Het stuk onder geschiedenis komt van de gemeentelijke website; volgens de disclaimer mag deze informatie aangewend worden voor informatieve doeleinden Zonneschijn 9 jun 2006 14:54 (CEST)
Onjuist. De volledige tekst van de disclaimer luidt: Gemeentebestuur Lummen geeft de bezoeker van deze site de toelating om de opgenomen gegevens te kopiëren, af te drukken en aan te wenden op voorwaarde dat deze gegevens louter voor informatieve doeleinden van de bezoeker worden aangewend, en met uitsluiting van elke verdere verveelvoudiging, distributie, commercialisatie of exploitatie onder derden. Dit is in strijd met de GNU-licentie voor vrije documentatie waaraan de teksten op Wikipedia moeten voldoen. --Onderwijsgek 11 nov 2007 17:15 (CET)
De disclaimer is blijkbaar in 2007 aangepast. In juni 2006 stond er nog niets over verdere verveelvoudiging, distributie, commercialisatie of exploitatie onder derden in de disclaimer. Zonneschijn 11 nov 2007 23:56 (CET)

Turbine[bewerken]

Het stuk over de verkeersturbine is dubbelop, ik heb één versie daarom weggehaald. Natuurlijk is Lummen veel bekender om andere dingen dan om een kruising van snelwegen, denk aan de kastelen. Fred (overleg) 17 aug 2015 21:39 (CEST)