Overleg:Marc Reynebeau

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 16 jaar geleden door Outematic in het onderwerp Kritiek

Belgicisme[brontekst bewerken]

Ik neem tenminste aan dat Belgicisme hier over politiek gaat, en niet over taal. --gpvos 7 feb 2005 01:31 (CET)Reageren

Inderdaad. Donderwolk 7 feb 2005 11:09 (CET)Reageren

Kritiek[brontekst bewerken]

Ik zou graag een zekere kritiek toevoegen op de carriere van Marc Reynebeau, die gebaseerd is op het feit dat hij een "wetenschapper" of "intellectueel" zou zijn. Dat is ook de rol waarin de VRT Marc Reynebeau steeds opnieuw gebruikt. In dat opzichte is Marc Reynebeau eigenlijk een door de VRT verder uitgebouwd typetje.

Het feit dat Marc Reynebeau mee deed aan een quiz van de VRT zelf is dus eigenlijk slechts een schaamteloze stunt van de VRT om dat imago van de heer Reynebeau verder uit te bouwen. Het is dan ook erg waarschijnlijk dat Marc reeds van vooraf op de hoogte was van de gestelde vragen of eventueel zelfs heeft meegewerkt bij het opstellen van de vragen. Verder werd Marc Reynebeau ook tijdens de uitzending af en toe schaamteloos voor het oog van de camera bevoordeeld op de andere kandidaten.

Tot slot is het aannemelijk dat ook Marc Reynebeau een creatuuur is om politieke boodschappen over te brengen aan de kijkers.- De voorgaande niet ondertekende opmerking werd toegevoegd door 81.245.117.47 (overleg|bijdragen) .

Gefundeerde kritiek is altijd welkom op Wikipedia. Wel dient u voorzichtig te blijven en in uw bijdragen het neutraal standpunt van Wikipedia te respecteren. Verder is het bij zulke toevoegingen wenselijk dat u externe bronnen , in dit geval bv. kranten- of tijdschriftenartikels met kritiek op Reynebeau, aanhaalt. In ieder geval wil ik graag uw eventuele toekomstige bijdragen nakijken op juistheid en neutraliteit. Voor de rest, voel je vrij en ga je gang! Met vriendelijke groet, Outematic 16 aug 2007 17:30 (CEST)Reageren