Overleg:Marcel Hulspas

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Marcel Hulspas voerde een debat op Radio 1 op 15 maart 2005 over Wikipedia met Oscar van Dillen, te beluisteren op [1]. Dedalus 16 mrt 2005 12:15 (CET)

Was hij het nou, die zei dat er in iedere regel van het artikel een fout zat? Af en toe had ik moeite om de stemmen van hem en de gespreksleider uit elkaar te houden, vooral ook omdat ze zo'n beetje dezelfde negatieve mening over wikipedia leken te hebben. FlyingbirdAls afbrekende kritiek ons nu tot hulp was, maar daarmee begint de flauwe kul pasFby0s.jpg 18 mrt 2005 19:07 (CET)

Ik vroeg mij precies hetzelfde af toen ik het hoorde, maar dat leek me toen onlogisch; ik vermoed daarom dat het Francisco van Jole was. Sixtus 18 mrt 2005 20:07 (CET)
Aha, dan zou het Marcel zijn geweest, die juist zei dat mensen hem hadden verteld dat het artikel over hemzelf erg goed was Smile Dat gedeelte was wat verwarrend, ze praatten toen ook nog meer door elkaar. Kan iemand anders uitsluitsel geven? FlyingbirdAls afbrekende kritiek ons nu tot hulp was, maar daarmee begint de flauwe kul pasFby0s.jpg 18 mrt 2005 20:19 (CET)
Aan hulspas werd gevraagd of er nog iets goeds was aan wikipedia ... toen antwoorde hij zijn eigen artikel. Van Jole zij daarna dat er in elke regel van zijn artikel 1 fout stond. Oscar vroeg hem toen te zeggen om aan te wijzen wat de fouten waren zodat we het konden rechtzetten en van Jole antwoorde toen dat hij daar niet aan kon beginnen. Mijn conclusie is dus dat het met die fouten wel meevalt, anders had ie wel harder gemiept. Waerth Al zijn de vandalen nog zo snel, Wikipedianen achterhalen ze wel©2005 18 mrt 2005 23:12 (CET)
Dank je voor de uitleg! Het zal toch wel om inhoudelijke fouten gaan, niet om spelfouten (Internet zonder hoofdletter is binnenkort waarsch. volgens het Groene Boekje correct). Evengoed onbevredigend, zulke vage kritiek. Ik dacht al, dat de gespreksleider bevooroordeeld was! FlyingbirdFby0s.jpg 19 mrt 2005 01:48 (CET)