Overleg:Marike Bok

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Marike Bok[bewerken]

Beste Jan, ik zag dat je een heel groot stuk uit de Wiki van Marike Bok hebt weggehaald. Het zou teveel zelf promotie zijn maar ik zie dat niet. Het is een stukje over de techniek van schilderen en de manier hoe ze het deed. Marike had namelijk een schilders techniek die bijna nooit meer wordt gedaan in deze tijd. Stukje was geschreven door haar dochter D. Bok die mij vroeg dat toe te voegen aan haar Wiki. Heb je misschien een andere suggestie hoe te schrijven ipv het geheel te verwijderen? Veel dank alvast. [Gebruiker:Joost wijnberg|Joostwijnberg] (overleg) 12 okt 2017

Joost, kopiëren van haar website is sowieso niet toegestaan, omdat u het hier vrijgeeft de licentie Creative Commons Naamsvermelding-Gelijk delen 3.0 en de GFDL. Aangezien u niet de rechthebbende bent kunt u dat niet doen. Verder is de tekst op die website ter promotie van haar, en is er dus sprake van zelfpromotie, waarbij met zelf bedoelt wordt Marike Bok. Gebruik liever een bron die wat meer afstand neemt. Jan Arkesteijn (overleg) 12 okt 2017 22:35 (CEST)

Externe links aangepast[bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Marike Bok. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 10 jan 2018 06:28 (CET)