Overleg:Mastino napoletano

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Het lijkt mij dat dit artikel vanuit een nogal persoonlijk gezichtspunt is geschreven, verre van neutraal. Wie kan dit wat neutraler herschrijven? Lexw 3 sep 2007 13:10 (CEST)

Dit is een heel neutraal artikel over het ras en alle info blijkt te kloppen, geen aanpassing vereist.

Mooi artikel, en juist omdat ik het enthousiasme van de schrijver(s) geheel kan volgen heb ik een poging gewaagd om de toon van dit artikel te neutraliseren, zodat het nu hopelijk NPOV is. Tegelijkertijd heb ik eea wat geherstructureerd. Wat vinden jullie ervan? Ik laat het graag aan Lexw over om het sjabloon te verwijderen! - Groet, Dopey 3 okt 2007 21:19 (CEST)

Leuk aangepast maar nu klopt er werkelijk niets meer van. De Raad van Beheer geeft altijd een stamboom uit als de beide ouderdieren ook in het bezit zijn van een erkende (FCI) stamboom. Nu komt het over alsof er alleen maar een stamboom afgegeven wordt als er 50%, of meer, Italiaans bloed door de aderen stroomt en dit is een onwaarheid. Vandaar dat ik het nu ook weer aanpas zodat het allemaal wel klopt.

Cretinisme, niet Cretenisme[bewerken]

Dan kan er een hyperlink bij – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 77.249.96.242 (overleg · bijdragen) 25 jun 2011 16:47

Spelling in artikel aldus verbeterd. -- Robb (overleg) 25 jun 2011 19:21 (CEST)