Overleg:Meervoudig nulpunt van een polynoom

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Jump to search

Zou 'meervoudig nulpunt' geen betere titel zijn? Ofwel een artikel over 'multipliciteit' in het algemeen, zoals in het Engels. K-voudig vind ik een beetje vreemd, het hangt al af van de bron of er inderdaad 'k' gebruikt wordt, een andere letter of gewoon meervoudig. Ik heb in elk geval nooit 'k-voudig' gebruikt en het lijkt me beter als we het op de wikipedia algemeen houden, niet? TD 28 jan 2006 18:04 (CET)

Mee eens, verander gerust de titel in "meervoudig nulpunt".Nijdam 28 jan 2006 18:11 (CET)
"van een polynoom" er nog achter of dit laten vallen? Moet er trouwens enkel de "wijzig titel"-functie gebruikt worden, of kunnen er problemen opduiken met links vanuit andere artikels? Als je wil mag je het ook zelf doen, tenzij ik niets mis kan doen... :-) TD 28 jan 2006 18:18 (CET)
De toevoeging 'van een polynoom' hoort er wel achter, want er worden in het artikel geen meervoudige nulpunten van andere wiskundige functies behandeld. Wat betreft verwijzingen: als je klikt op 'Links naar deze pagina' dan zie je dat er drie pagina's hiernaar verwijzen. Na titelwijziging is het wel netjes om vervolgens op die drie pagina's inderdaad eventjes de verwijzingen aan te passen! Als je dat te ingewikkeld lijkt, laat het dan even weten. Groeten, Bob.v.R 28 jan 2006 19:58 (CET)
Dat zou nu in orde moeten zijn TD 28 jan 2006 20:06 (CET)
Ik vind het voldoende als het artikel "Meervoudig nulpunt" heet.Nijdam 29 jan 2006 00:09 (CET)