Overleg:Mellow (muziek)

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 16 jaar geleden door Numtek

beste mensen, ik zag dat de engelse wikipedia geen entry heeft over Mellow. http://en.wikipedia.org/wiki/Mellow Typisch. Zou het dan zo'n nederlands iets zijn? Numtek 24 sep 2007 14:58 (CEST)Reageren

Hier kun je toch gewoon iets zeggen, he? Over Mellow. HET IS ECHT De sfeer is niet echt soft doch met n lekkere bas en melodietjes. Het beste voorbeeld kun je luisteren op de cd's van de reeks "Naturel Ellements. Deel 1,2,3, zijn beste. Daarne werd het al anders. Jammer.

Op youtube zijn enkele filmjes met naturel elements. Uit de tijd van disscotheek Barrocie in Zunderd. Zelfs in de nachtclub waar ik dj was werd deze Mellow muziek gewaardeerd. Ook ik noem het sinds house al 'mellow". Keigoed van je. Het heeft echt jazzie beats en stukjes.

Hopelijk kun je dit in je artikel gebruiken? De link naar Naturel elements is: https://www.youtube.com/watch?v=yJaH-wNPxKQ

Dit is een overlegpagina. Je ziet ik mijn best doe maar jij zal de artikel als tot wiki maken. jij de orginele maker van dit onderwerp mellow.

grt peter ooms – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 195.240.123.106 (overleg · bijdragen) 6 mrt 2015 21:13