Overleg:Mexicaans voetbalelftal (mannen)

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Er bestaat geen juiste pagina over Carlos Peña. 'Carlos Peña (voetballer)' is een Spanjaard en het gaat hier echter om een Mexicaan. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 87.64.84.202 (overleg · bijdragen)

Heb ik terug veranderd, echter was jouw actie om de volledige hyperlink te verwijderen niet nodig. Kunt het laten staan als Carlos Peña omdat er dan verwezen wordt naar mogelijke mensen. Hier kan iemand toegevoegd worden dan. Stop aub met het verwijderen van de link! . Regards, Groet, Kulter20 (overleg) 14 nov 2013 15:36 (CET)[reageer]

Ok, ik zal de link laten staan. Maar er zou wel zo snel mogelijk een nieuwe pagina moeten aangemaakt worden over de juiste Carlos Peña. Indien mensen nu op de link klikken, komen ze op de doorverwijspagina en klikken ze 'Carlos Peña (voetballer)' aan. Dit is verwarrend voor sommige mensen. Mensen krijgen op die manier foute informatie en dat is niet wat Wikipedia wil bereiken! – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 87.64.84.202 (overleg · bijdragen)