Overleg:Milford (Surrey)

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Milford (Surrey). Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 2 jan 2018 10:06 (CET)[reageer]

Niet verwarren met Milford Haven[brontekst bewerken]

Ik heb verwijderd: "De marinehaven van Milford, Milford Heaven, was gedurende de Tweede Wereldoorlog de thuisbasis van de Nederlandse vissersvloot, die op 15 mei 1940 door generaal Winkelman naar Engeland was gedirigeerd en die van de regering in Londen vaarplicht had gekregen. Een deel van de schepen werd ingezet voor het foerageren van de Britse marine, een ander deel als mijnenjager.(voetnoot: Ynskje Penning in Geschiedenis Magazine 2023/5)" @Henk van Haandel

Milford Haven (en niet Heaven) ligt in Wales en is niet de "marinehaven" van Milford. Misschien is de rest over de vissersvloot een vermelding waard op een pagina over en:Milford Haven dat nu geen Nederlandstalige wikipedia-pagina heeft.

-- Bancki (overleg) 3 nov 2023 09:31 (CET)[reageer]