Overleg:Modern Talking

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

dit artikel lijkt geschreven door iemand die het nogal hoog opheeft met modern talking

ook zijn er toch redelijk wat dubieuze verwijzingen( 'bepaalde tv zenders', 'diverse websites', 'vele awards' (2*) ) zonder referentie.

2 zaken die helaas de geloofwaardigheid van het artikel niet echt ten goede komen – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 78.21.72.92 (overleg · bijdragen)

Hallo, bedankt voor je reactie. Voel je vooral vrij om zelf aanpassingen te doen! Wikipedia is een vrije encyclopedie en komt tot stand door toevoegingen van iedereen die ze wil maken. Succes! Peti ... 19 mrt 2008 00:26 (CET)

De eerste reactie klopt helemaal. De reactie daarop spreekt boekdelen. Hoewel het veel informatie biedt, is de informatie vaak subjectief. Twee zinnen blinken er al zo uit:

"Het nogal 'verwijfde' uiterlijk in combinatie met de zeer gearrangeerde discomuziek, de nogal sierlijke zangstijl van Thomas en het hoogzingende mannenkoor in de refreinen maakte van Modern Talking een gayband." "Aangezien Thomas dus met Nora getrouwd was, blijkt hij toch niet homoseksueel te zijn."

In die laatste zin wordt een aanname gedaan, terwijl het toch regelmatig voorkomt dat homoseksuele mannen met vrouwen trouwen.

Ik weet niet hoe ik een artikel kan laten markeren voor verbetering? JHBonarius 23 feb 2010 17:36 (CET)

Gewoon zelf verbeteren. Net zoals je tekst op deze pagina toevoegt kun je dat ook doen in het artikel zelf. PatrickVanM / overleg 23 feb 2010 17:38 (CET)