Overleg:Munten 50-jarig jubileum van het Verdrag van Rome

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

Wijziging titel[bewerken]

Hallo,

Vanavond (dinsdag 27 februari) heb ik het artikel een beetje onder handen genomen. Ik vond het er niet mooi en overzichtelijk uitzien, dus ben ik aan de slag gegaan. En gezien het resultaat, ben ik best tevreden. Ik hoop jullie ook. Er kan vast het één en ander nog aan veranderd worden, maar dat komt vanzelf wel. Wat mijn vraag is: Is dit wel de juiste titel voor dit artikel? Ik vind hem niet helemaal 100% duidelijk. Het zegt bijvoorbeeld niet dat hem om € 2-herdenkingsmunten gaat, wat toch best essentiële informatie is. Wat vinden jullie? Ik zat in eerste instantie aan Herdenkingsmunten van € 2 t.h.v. het Verdrag van Rome te denken. Erg lang, ik weet het. Het is misschien ook geen lekker, vloeiende titel. En misschien is het ook wel niet gewenst om afkortingen in de titel te gebruiken, maar Herdenkingsmunten van € 2 ter herdenking van het Verdrag van Rome is natuurlijk ook weer te gek lang. Wat denken jullie? Ik hoor het graag!

Groeten, Vlag van Nijmegen Maarten (Overleg) © di 27 feb 2007, 23:11u CET
~ Typefouten zijn gratis! © eLine ~

Hey Maartensmit, mooi gedaan! Alleen betwijfel ik of alle informatie klopt. Het ontwerp van de 2 euro van België is namelijk alweer veranderd. En de Nederlandse oplage zal waarschijnlijk 3.000.000 exemplaren zijn. Het is allemaal nog niet zeker. Ik zal als ik jou was het anders even navragen of kijken op het forum van www.munstukken.be. Misschien kun je nog meerdere toepasselijke titels aanmaken zodat het makkelijker zoeken wordt naar dit artikel. Verder prima gedaan. Canidæ 4 mrt 2007 02:09 (CET)
Dank je! Of die informatie klopt, weet ik ook niet precies. Als iemand weet hoe het wel zit, dan kan hij of zij het makkelijk veranderen natuurlijk. Ik zal ook zeker nog wat doorverwijspagina's maken. Dat was ik sowieso al van plan. Groeten, Maarten

Munt België[bewerken]

Hey allemaal, Ik heb de afbeelding van de munt van België weggehaald omdat diegene die hier stond niet correct was! Op de juiste munt staat de tekst "50 jaar Verdrag van Rome" niet in het Nederlands en Frans maar in het Latijn EN Is "Belgien" toegevoegd aan de onderkant van de afbeelding.

Kan er iemand de juiste afbeelding opzetten A.U.B???

Hier vind je de afbeelding. [1] Robberty 11 mrt 2007 12:58 (CET)

Notificatie van CommonsTicker[bewerken]

De onderstaande afbeelding(en), die gebruikt worden op deze pagina (of overlegpagina), zijn verwijderd of genomineerd voor verwijdering op Commons. Als de afbeelding verwijderd is, haal dan de afbeelding van de betreffende pagina. Indien je het niet eens bent met de nominatie of verwijdering kun je op Commons een reactie plaatsen op de verwijderlijst, of op de overlegpagina van de verwijderende admin.

-- CommonsTicker 26 mrt 2007 16:21 (CEST)