Overleg:National Capital Region

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Benaming[bewerken]

Zou dit artikel niet beter onder de benaming 'Metro Manila' opgenomen worden? Dat is immers de benaming die elders gehanteerd wordt.--193.190.172.150 10 dec 2008 11:57 (CET)

Op een aantal anderstalige Wikipedia's wordt inderdaad de naam "Metro Manilla" aangehouden. Andere gebruiken net als hier de officiële naam voor de regio. Er is echter wel een zogenaamde redirect aangemaakt voor Metro Manilla. Deze zorgt ervoor dat de lezer bij het intypen van "Metro Manilla" in het zoekscherm of het aanklikken van deze term als link in een artikel gewoon bij dit artikel uitkomt. In de eerste zin wordt vervolgens beide namen genoemd, zodat van onduidelijkheid geen sprake kan zijn. Met vriendelijke groet, Magalhães 10 dec 2008 12:09 (CET)

Externe links aangepast[bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op National Capital Region. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 15 nov 2017 16:21 (CET)