Overleg:Natuur en milieu

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

"het besef groeien dat het tot dan gekoesterde ideaal van welvaart, een hoge prijs kende, namelijk de natuur en het milieu."

Dit stukje is gebaseerd op de conceptie dat welvaart niet samengaat met het milieu ('welvaart' kent een hoge prijs? de wereld is niet zwart wit - en welvaart hoeft niet per se tegenstrijdig te zijn met milieu. Je moet gewoon de wereld goed beheren, bevolkingsgroei indammen, die vaak ontstaat door armoede en een groot deel van de problemen veroorzaakt) wat een simplistische en mijns inziens vanwege de vele opinies erover (meeste milieuproblemen komen door armoede, milieu en welvaart gaan samen met behulp regulering) niet bepaald NPOV. Ik ga het even aanpassen - het kan nog beter.

Misschien klinkt mijn aanpassing bevooroordeeld naar rechts of iets dergelijks, ik zeg voor de zekerheid maar even dat ik dat niet ben - en dat bijvoorbeeld een link naar Lömborg niet is opgenomen omdat ik hem ideologisch steun maar voor de neutraliteite, in situatie's zoals deze zijn neergegeven..

User:FQuist