Overleg:Nederland op de Olympische Zomerspelen 2008

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Uitslagen[bewerken]

Dit is een encyclopedie en als je live alle uitslagen wilt weten kijk op internet of in de krant. Doel van deze pagina is dat we later per Nederlandse sporter/sportster kunnen nakijken wat zij in Peking gepresteerd hebben. Het zal lastig zijn om hier de actualiteit te volgen en dat is ook niet de bedoeling. Ik draag mijn steentje hier bij om de feiten te noteren. Mooi maken en de feiten te verankeren voor de "eeuwigheid" komt gaandeweg aan bod. Mijn dank aan allen die het voorwerk aan deze pagina hebben verricht met name Koektrommel en Pucky. Ik zal proberen, in de tijd dat ik geen tv kijk, de "rode" atleten te veranderen in "blauwe". japiot 9 aug 2008 17:42 (CEST)

Er zijn verschillende mensen bezig momenteel wat heel prettig is. Zelf heb ik ervoor gezorgd dat alle blauwe artikelen minimaal 1Kb groot zijn. De volgende Nederlanders zijn nog te doen:

klaar Rudolphous 9 aug 2008 19:07 (CEST)

Gedaan[bewerken]

Kalle Coster, Sven Coster, Rogier Hofman, Ariane Herde, Hans Peter Minderhoud, Sjoerd Hamburger, Geert Cirkel, Matthijs Vellenga, Peter Wiersum, Femke Dekker, Indra Angad-Gaur, Dennis Bekkers, Merel Mooren, Iefke van Belkum, Gillian van den Berg, Daniëlle de Bruijn, Mieke Cabout, Rianne Guichelaar, Biurakn Hakhverdian, Marieke van den Ham, Noeki Klein, Simone Koot, Ilse van der Meijden, Meike de Nooy, Alette Sijbring, Rogier Blink, Jozef Klaassen, David Kuiper, Olivier Siegelaar, Rutger van Schaardenburg, Thijs van Valkengoed, Bas van Velthoven, Jolijn van Valkengoed, Manon van Rooijen, Pieter-Jan Postma, Annemiek de Haan, Nienke Kingma, Roline Repelaer van Driel, Annemariek van Rumpt, Sarah Siegelaar, Marlies Smulders, Helen Tanger, Ester Workel, Lisa Mensink, Emiel Boersma, Mitchel Steenman, Tim Lips, Bram Ronnes, Olaf van Andel, Li Jie, Mitch Booth, Paul Drewes, Marshall Godschalk, Gerard van der Linden, Ivo Snijders, Pim Ligthart, Raymond van der Biezen, Robert de Wilde, Pim Nieuwenhuis, Jelena Timina, Rudi van Houts, Leon Thijssen, Adelinde Cornelissen

Hulde aan iedereen die in meer of mindere mate aan deze mooie klus heeft meegewerkt! Miho 24 aug 2008 22:20 (CEST)
Bedankt, maar er is er nog eentje te doen :-P Rudolphous 24 aug 2008 22:45 (CEST)
Hulde aan iedereen die in meer of mindere mate aan deze mooie klus heeft meegewerkt en nog gaat werken! :-P Miho 24 aug 2008 22:48 (CEST)
Oke :-). Rudolphous 25 aug 2008 08:13 (CEST)

Nederlandse prestaties[bewerken]

Hallo iedereen. Ik heb op Olympische Zomerspelen 2008 een paragraaf gestart over de Nederlandse prestaties op deze Spelen. Als jullie daar eens naar willen kijken. Miho 25 aug 2008 11:48 (CEST)

Overzicht Olympische Spelen, deelnemers en medailles[bewerken]

De Olympische Spelen variëren qua deelnemende landen, sporters en disciplines en uitgereikte medailles. In de volgende tabel staat daarvoor een kort overzicht van de laatst gehouden edities van Olympische Zomerspelen en het Belgische en Nederlandse resultaat. Het grootste aantal in elke categorie is vetgedrukt.

Zie tijdelijk verder Overleg:Medaillespiegel_van_de_Olympische_Zomerspelen_2008 voor een voorlopige weergave. - (Dko)

Externe links aangepast[bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Nederland op de Olympische Zomerspelen 2008. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 8 sep 2017 22:40 (CEST)