Overleg:Nederlands-Mauritius

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Roeien van Madagascar naar Malediven en Ceylon[bewerken]

In het lemma stond dat dertien bemanningsleden van de Aernhem van Mauritius naar Madagascar zijn geroeid. Vervolgens zouden ze volgens het lemma van Madagascar naar de Malediven en Ceylon geroeid zijn. Ik kan niet geloven dat ze van Madagascar naar de Malediven en Ceylon zijn geroeid. Van Mauritius naar Madagascar is al een ongelooflijke afstand. Daarom geschrapt. mvg. Happytravels (overleg) 27 dec 2012 04:25 (CET)

Externe links aangepast[bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 3 externe link(s) gewijzigd op Nederlands-Mauritius. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 23 jul 2017 03:27 (CEST)

Externe links aangepast[bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Nederlands-Mauritius. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 1 dec 2017 22:05 (CET)