Overleg:Nyenrode Business Universiteit

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Spelling[brontekst bewerken]

Volgens hun eigen website is de juiste spelling Nyenrode Business Universiteit. Rex 20 mei 2005 14:20 (CEST)

particulier[brontekst bewerken]

betekent dat ook dat de student alles uit eigen zak moet betalen? Voor de volledigheid dus niet alleen het palmares vermelden, maar ook wat de kostprijs is aub.

Inderdaad, student betaald het volledige programma uit zijn eigen zak. Kost ongeveer 24 000,- euro voor het full-time (16 maanden) MSc lesprogramma, inclusief readers, exclusief boeken. Bijkomende ksoten verder nog: Huur campus-kamer, maaltijden, diverse sociale activiteiten.

Nyenrode biedt meer programma's aan: MBA, Executive MBA, NIVRA-Nyenrode RA opleiding... de meesten hiervan zijn nog kostbaarder.Maurits 9 jun 2005 09:21 (CEST)

Een vraag die hier ook mee te maken heeft, en ik denk ook vermeld moet worden: wat is precies het verband (op dit moment) tussen het NIVRA en Nyenrode? Ik heb de indruk dat het NIVRA Nyenrode domineert, of is dat een verkeerd idee?--Bezeh.nl (overleg) 15 jan 2011 11:44 (CET) oud-docent aan het NIVRA.

Vraag[brontekst bewerken]

Is de cursus Nederlands voor Beginners facultatief? – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 77.60.245.90 (overleg · bijdragen)