Overleg:Oldambtmeer

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Het is wellicht een goed idee om te kijken welke onderdelen uitwisselbaar zijn tussen de artikels Blauwestad en Oldambtmeer.

Feitenlijk zijn het namelijk twee onderdelen van het Project Blauwestad: "Een meer grenzend aan de stad Winschoten." De naam Blauwestad kreeg evenwel zo'n grote bekendheid dat men besloot om het woongebied Blauwestad te noemen.

Het meer kreeg de naam Oldambtmeer omdat het juist voor deze regio een bindende factor moest gaan vormen. ( Daarom heet het ook geen Blauwestadmeer en zal de nieuwe gemeente van Scheemda, Reiderland en Winschoten ook geen Gemeente Blauwestad gaan heten maar zeer waarschijnlijk: gemeente Oldambt )

Lijkt mij een kwestie van knippen en plakken, of samen onder 1 nieuwe pagina Blauwestad Project? - De voorgaande niet ondertekende opmerking werd toegevoegd door Mideru (overleg|bijdragen) 17 apr 2008 09:47

Ik heb wat geknipt en geplakt, vooral omdat ik vind dat het meer waterbouwkundig een eigen betekenis heeft. Erik Warmelink 21 apr 2008 04:20 (CEST)
Inderdaad, zo is er al wat duidelijker onderscheid.Mideru 27 apr 2008 09:55