Overleg:Oorsprong van de islam

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 5 jaar geleden door InternetArchiveBot in het onderwerp Externe links aangepast

Graag wil ik verzoeken om de naam van dit artikel te wijzigen in Geschiedenis van islam of Historiografie van islam. Wat mij de bedoeling lijkt van dit artikel is een geschiedkundige (d.w.z., wetenschappelijke) benadering van de oorsprong en ontwikkeling van de islam te geven. Dit heeft niets met wel of niet 'westers' zijn te maken noch met alternatieve 'gezichtspunten'; maar met een onderscheid tussen de wetenschappelijke methode enerzijds en godsleer anderzijds. Met vriendelijke groet, AKAKIOS (overleg) 30 aug 2013 20:55 (CEST)Reageren

Zelden zoveel onzin bij elkaar gezien[brontekst bewerken]

Allemaal loze claims zonder enige staving. Hoe kan je nou iets over de islam zeggen zonder ook maar één islamitische bron in je onderzoek te betrekken? Haha, Christenen en Joden dromen van de bronnenrijkdom van de islam en deze extremistische haatarabisten willen de primaire bronnen negeren. Laat me niet lachen.

En het mooiste is: men is sceptisch over de vermeende politieke vooringenomenheid van de vroege auteurs en vergeet voor het gemak de EIGEN islamofobische vooringenomenheid. Haha..

Het geblaf van honden zal de mars van de karavaan niet tegenhouden. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 105.130.148.195 (overleg · bijdragen) 27 mei 2018 23:58 (CEST)Reageren

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Oorsprong van de islam. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 21 apr 2019 10:33 (CEST)Reageren