Overleg:Orde van Civiele Verdienste (Bulgarije)

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 6 jaar geleden door InternetArchiveBot in het onderwerp Externe links aangepast

Een interessante ridderorde. De details over de nieuwe of herstelde orde moeten nog worden aangegeven. Details als data zijn met behulp van een woordenboek heel goed ook van een Bulgaarse of andere bron te halen. OOk kunnen ze zo gefirifieerd worden. Robert Prummel (overleg) 18 nov 2014 16:53 (CET)Reageren

Vragen[brontekst bewerken]

  1. Waarom worden hier opnieuw een orde van 1891-1944 en een andere van 2004- in een artikel samengeraapt?
  2. Waarom wordt hier 'autoriteit' Nimmergut (2007) weer niet gevolgd als het gaat om het instellingsjaar 1891?
  3. Er staat nu: "De IVe klasse of Officieren droegen een wit geëmailleerd verguld zilveren kruis" - Nimmergut (2007) geeft aan dat het hier om een verguld bronzen kruis gaat.
  4. Waarom worden dit soort orden de ene keer vertaald als "Orde van Civiele Verdienste" en in vele andere gevallen weer als Orde van Burgerlijke Verdienste?
  5. Waarom wordt in Bulgaarse artikelen over onderscheidingen steeds verwezen naar websites van 'de koning' en de gevolgen daarvoor voor de jaren na 1944 terwijl de facto sinds 1944 de monarchie niet meer bestond? Betreft het hier koninklijke of staatsorden?

Paul Brussel (overleg) 9 dec 2014 21:56 (CET)Reageren

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 2 externe link(s) gewijzigd op Orde van Civiele Verdienste (Bulgarije). Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 1 okt 2017 12:33 (CEST)Reageren