Overleg:Parasympathicomimeticum

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 11 jaar geleden door Veendorp

Ha Hans, als je de tekst van een artikel onder een andere titel wilt hebben, moet je de cursor plaatsen in de rij van tabbladen op het grijze driehoekje met de punt naar beneden. Daar verschijnt dan de blauwe tekst 'titel wijzigen'. Daar moet je op drukken en vervolgens verschijnen er tekstvakken waar je de door jou voorgestelde titel en eventueel een reden van titelwijziging kan invullen. Knippen en plakken is niet toegestaan in verband met de copyrightlicentie op Wikipedia.

Omdat titelwijziging nu niet meer mogelijk is op deze manier, zul je je moeten melden op Wikipedia:Verzoekpagina voor moderatoren/Artikel verplaatsen om het op de correcte manier te laten plaatsvinden. Veendorp (overleg) 12 sep 2012 14:54 (CEST)Reageren

OK bedankt Veendorp. Het is geen echte titelwijziging maar eerder het corrigeren van een kleine spellingsfout: net als "parasympatisch zenuwstelsel" wordt ook "parasympaticomimeticum" zonder h geschreven. De oorspronkelijke info in het artikel "parasympathicomimeticum" werd overgenomen in het artikel "parasympaticomimeticum", dat ondertussen werd bijgestuurd en uitgebreid. Ik zal dit dus melden.