Overleg:Parkpop

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Parkpop. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 1 okt 2017 19:21 (CEST)[reageer]

Bezoekersaantallen[brontekst bewerken]

Hallo redactie, Ik heb zojuist opnieuw de aantekening bij de bezoekersaantallen geplaatst. Deze aantekening is gebaseerd op onderzoek in tegenstelling tot de cijfers die in de tabel staan. Het lijkt me dat wikipedia zich moet schikken naar de feiten. mvg.

Dat Wikipedia zich moet schikken naar feiten ben ik roerend met je eens. De voor het onderzoeksrapport gebruikte meetmethode wordt echter als "omstreden" gezien, en dus kunnen de daarin genoemde resultaten niet worden beschouwd als "feiten". Vandaar dat ik de bewerking opnieuw ongedaan heb gemaakt. Zie ook hier. eVe Roept u maar! 21 feb 2018 13:22 (CET)[reageer]

Referenties gevonden in artikelgeschiedenis[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Om de kwaliteit van bronvermeldingen binnen Wikipedia te verbeteren hebben we gekeken of er in de artikelgeschiedenis van dit artikel links naar externe webpagina's of naar andere wikis staan. In het verleden werd veel gebruik gemaakt van deze optie om de bron van een bewerking aan te geven, maar tegenwoordig worden bronnen meestal in het artikel zelf getoond. Het zou dus kunnen dat in de geschiedenis waardevolle bronnen staan die in het artikel zelf kunnen worden meegenomen.

Meer informatie over dit project is terug te vinden in de FAQ.

In de artikelgeschiedenis van Parkpop zijn de volgende bewerkingen gevonden:

Zouden jullie kunnen kijken of deze links geschikt zijn om in de bronvermelding in het artikel mee te nemen? Bij voorbaat dank.

Groet, Valhallasw-toolserver-botje (overleg) 17 mrt 2022 06:18 (CET)[reageer]

Als de bovenstaande bronnen zijn bekeken dan kan deze melding worden verwijderd. Als een lege overlegpagina overblijft dan kan deze met {{nuweg|afgehandelde botmelding}} voor verwijdering worden aangedragen.