Overleg:Peter Olsthoorn

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Kleinigheid[brontekst bewerken]

Ik heb een paar vragen over de volgende zin in het artikel:

  • "Voor Communications Week International in the Verenigde Staten en verschillende Europese titels in telecommunicatie en transport was hij de Europese correspondent tussen 1990 and 1995."

Het Engelse lidwoord is neem ik aan per abuis, maar de gehele zin maakt een vertaalde, een gebrekkig vertaalde indruk. Europese correspondent voor verschillende titels in telecommunicatie en transport???? Bevat de rode link in de geciteerde zin de juiste titel? Bestaat die publicatie nog? Theobald Tiger (overleg) 3 nov 2013 23:07 (CET)

Artikel over Olsthoorn ooit verwijderd[brontekst bewerken]

Voor de geschiedschrijving voeg ik hier toe dat een eerder artikel over Olsthoorn in februari 2008 verwijderd werd na een 'discussie' hier. Ik was destijds de auteur van het artikel (mijn IP-adres is ondertussen veranderd), en ik blijf erbij dat verwijdering onterecht was. Momenteel, anderhalf jaar na de creatie van het huidige artikel, drie referenties in het artikel. (Voor WikipediaNL niet zo bijzonder, maar ook dit leg ik gaarne vast hier, gezien het grote verschil met het artikel van 2008.) --82.136.210.153 22 okt 2014 22:16 (CEST)