Overleg:Peter Vandermeersch

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Privéleven

Vandermeersch verliet zijn eerste vrouw, Mieke Van Doorselaer, met wie hij twee kinderen heeft en ging daarna een relatie aan met een Ierse journaliste bij wie hij één zoon heeft.

Ik zie de encyclopedische relevantie niet in om dit te vermelden. Of toch niet op die manier. Dit komt over als iets wat je in een roddelkrant zou lezen. --Walter 10 aug 2006 13:18 (CEST)[reageer]
De relevantie ervan ontgaat mij ook. Outematic 10 aug 2006 14:25 (CEST)[reageer]
Ik heb het terug weggenomen. Gelieve het niet terug te plaatsen. --Walter 11 aug 2006 14:06 (CEST)[reageer]
Vandermeersch is een persoon die inlvoed heeft op de publieke opinie. Kennis van zijn visie op het huwelijk en a fortiori hoe hij omgaat met huwelijk en relaties is wel degelijk van belang. Indien de wijze waarop het verwoord is onvoldoende factueel is kan dat verbeterd worden.--De Zwijger 1 okt 2006 20:53 (CEST)[reageer]

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Peter Vandermeersch. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 10 sep 2017 00:59 (CEST)[reageer]

Referenties gevonden in artikelgeschiedenis[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Om de kwaliteit van bronvermeldingen binnen Wikipedia te verbeteren hebben we gekeken of er in de artikelgeschiedenis van dit artikel links naar externe webpagina's of naar andere wikis staan. In het verleden werd veel gebruik gemaakt van deze optie om de bron van een bewerking aan te geven, maar tegenwoordig worden bronnen meestal in het artikel zelf getoond. Het zou dus kunnen dat in de geschiedenis waardevolle bronnen staan die in het artikel zelf kunnen worden meegenomen.

Meer informatie over dit project is terug te vinden in de FAQ.

In de artikelgeschiedenis van Peter_Vandermeersch zijn de volgende bewerkingen gevonden:

Zouden jullie kunnen kijken of deze links geschikt zijn om in de bronvermelding in het artikel mee te nemen? Bij voorbaat dank.

Groet, Valhallasw-toolserver-botje (overleg) 30 nov 2021 06:15 (CET)[reageer]

Als de bovenstaande bronnen zijn bekeken dan kan deze melding worden verwijderd. Als een lege overlegpagina overblijft dan kan deze met {{nuweg|afgehandelde botmelding}} voor verwijdering worden aangedragen.