Overleg:Salta Group

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Pagina is aangepast en ik heb er enkele tips van medegebruikers in verwerkt. Daarnaast heb ik gekeken naar pagina's van vergelijkbare opleidingsinstituten.

Ik ben benieuwd of dit nu wel voldoet.

Alvast bedankt. - De voorgaande niet ondertekende opmerking werd toegevoegd door 82.204.34.51 (overleg|bijdragen) op 6 nov 2006 12:48(CET).

Erg goed aangevuld, zal het sjabloon weghalen, maar wel een kanttekening. Ik zou dat hoofdstukje Marketing toch iets anders aanpakken. Om de school nou met de 5 p's van de marketing mix te omschrijven lijkt me niet echt een geschikte manier, bedenk dat het hier om een encyclopedie gaat en niet om een reclamefolder (ander beoogd publiek / ander beoogd effect). Verder zal ik wat categoriëen toevoegen, zodat het artikeltje beter gevonden kan worden. --Brinkie 6 nov 2006 12:57 (CET)[reageer]

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op NCOI Opleidingsgroep. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 20 okt 2017 17:02 (CEST)[reageer]