Overleg:Schelpterminologie

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Het lijkt mij verstandig om termen die op de schelp en die op het dier (anatomie) betrekking hebben in twee verschillende termenlijsten te plaatsen. Mantel zou in een anatomische lijst thuishoren. Mantellijn in de schelptermenlijst. --Tom Meijer 25 feb 2007 17:56 (CET)[reageer]

  • Wetenschappelijk geheel mee eens, doch het lijkt mij overzichtelijker om alles bij elkaar te houden. Immers moeten we er vanuit gaan dat niet alle bezoekers over enige diepgaande voorkennis heeft aangaande het onderwerp. Je moet je afvragen voor welke doelgroep wiki~~ in eerste plaats is bedoeld, en waaruit de groep der bezoekers bestaat. Daarnaast lijkt mij een gecombineerde lijst niet te lang. Het lijkt mij misschien ook mooier om de lijst te voorzien van tekeningen, en vanuit de lijst hierin te verwijzen.
  • Optie, is om de lijst in stukken te knippen en in tekeningen te plakken, als je vanuit een artikel door gelinkt wordt, kom je dan gelijk in de tekening op de desbetreffende plaats uit. secar_one 25 feb 2007 20:03 (CET)[reageer]

Callus, slotlijst, slotband[brontekst bewerken]

Bij Callus (zie #C) wordt verwezen naar slotlijst (zie #S), maar die term wordt niet omschreven, wel slotband. Dat zal wel niet hetzelfde zijn. Verder bestaat er ook een dp Callus waar ik net een verwijzing naar schelpterminologie aan toe gevoegd heb. Kan iemand even kijken of het zo goed is?

Met vriendelijke groet, b222  ?!bertux 17 apr 2010 11:16 (CEST)[reageer]

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Schelpterminologie (mollusken). Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 24 jul 2017 16:11 (CEST)[reageer]