Overleg:Snorhaar

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Suggestie voor afbeelding[bewerken]

De Duitstalige versie van dit artikel, de:Vibrisse, bevat 2 afbeelding(en) waarvan 2 op Commons. Het artikel bevat dus geen lokale afbeeldingen. De afbeeldingen op Commons zijn Afbeelding:Catyawn.jpg en Afbeelding:Hauskatze_in_Abendsonne.jpg. Afbeeldingen op commons zijn direct op deze Wikipedia te gebruiken. Afbeeldingen die lokaal op de Duitstalige Wikipedia staan, moeten eerst naar Commons worden verplaatst om ze hier te kunnen gebruiken. Zie Help:Gebruik van afbeeldingen voor uitleg over het gebruik van afbeeldingen. --E85Bot 2 mrt 2008 01:45 (CET)

Lijkt me niet zo'n goed idee. Deze afbeeldingen zijn eerder close-ups van poezen dan van snorharen. Ik zal de snorharen van mijn eigen poes op mijn to-do-lijst zetten, als alternatief. Hettie van Nes 2 mrt 2008 16:21 (CET)
Aldus gedaan. Het is nog wat onscherp. Heeft iemand een poes die nog minder beweegt dan de mijne als hij close-up op de foto gaat? Hettie van Nes 5 mrt 2008 21:25 (CET)

katten snorharen[bewerken]

De snorharen van een kat zijn eigenlijk gewoon wat dikkere haren bij en rond de neus van een kat, deze snorharen zijn net zo lang als de dikte het lichaam van dat kat dus als hij in een steegje of-zo-iets wil kan de kat met zijn snorharen voelen of hij niet te dik is. en dus voelt hij van te voren of hij in een steegje niet zomaar vast kan komen te zitten.– De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 2001:980:b243:1:68b3:5294:7603:b9ae (overleg · bijdragen)