Overleg:Sri Lankaanse Burgeroorlog

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Deze tekst over het conflict in Sri Lanka is afkomstig uit eigen werk, en is geschreven in oktober 2006. Ondergetekende doet afstand van al zijn auteursrechten op deze tekst, en de tekst is vanaf nu (26 november 2006) voor iedereen vrij te bewerken en te verspreiden. Derhalve kan ondergetekende dan ook niet aansprakelijk gesteld worden voor aanpassingen, die gedaan zijn na 26 november 2006.

Iedereen die gebruikt wenst te maken van deze tekst (dus ook Beekvlietters die eenzelfde verslag schrijven over Sri Lanka), dient zich ervan bewust te zijn, dat letterlijke overname van dit artikel in werkstukken neerkomt op het plegen van plagiaat! Ondergetekende neemt daar geen enkele verantwoordelijkheid voor. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Koen van Vught (overleg · bijdragen)

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Sri Lankaanse Burgeroorlog. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 8 apr 2019 01:01 (CEST)[reageer]