Overleg:Stamboom Carel Hugo van Bourbon-Parma (1930-2010)

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 2 jaar geleden door Valhallasw-toolserver-botje in het onderwerp Referenties gevonden in artikelgeschiedenis

Huwelijk Margarita beëindigd en Huwelijk van Margarita's broer Carlos Zeer geachte heer, mevrouw, met veel plezier ben ik bezig met het lezen van de pagina over Carel Hugo de bourbon de Parme. Bij de stamboom viel mij op dat er nog het enige aan valt toe te voegen/veranderen:

  • Margarita trouwde op 19 juni 2001 te Amsterdam met Edwin de Roy van Zuydewijn. Het huwelijk, waaruit geen kinderen zijn geboren, werd op 8 november 2006 ontbonden door echtscheiding. De inschrijving hiervan vond plaats op 28 februari 2007.

Margarita trouwde op 3 mei 2008 met Tjalling ten Cate (23 december 1975), jurist bij De Nederlandsche Bank.[2] Uit het huwelijk zijn twee kinderen geboren: Julia Carolina Catharina (Amsterdam, 3 september 2008).[3] Paola Cecilia Laurentien (Den Haag, 25 februari 2011). (Overgenomen van Wikipedia)

Margarita's kinderen zijn dus gelukkig niet van Edwin maar van Tjalling!


Huwelijk zoon Carlos Onlangs trouwde Margarita's broer Carlos met de journaliste Anne-Marie Gualthérie van Weezel:

  • Annemarie Cecilia Gualthérie van Weezel (Den Haag, 18 december 1977) is een Nederlands journaliste en sinds 12 juni 2010 de echtgenote van prins Carlos de Bourbon de Parme, Hertog van Parma en Piacenza.[1] Echtgenotes van leden van de adel worden in het maatschappelijk gebruik doorgaans aangesproken met de titel(s) van hun echtgenoot. Daarom kan Annemarie worden aangeduid als prinses Annemarie de Bourbon de Parme met het predicaat Koninklijke Hoogheid. Vlak voor zijn dood verleende prins Carlos Hugo de Bourbon de Parme de titel Gravin van Molina aan zijn schoondochter.[2] Dit is een oude Carlistische titel. Titels verleend door troonpretendenten worden echter niet algemeen erkend. Als echtgenote van de Hertog van Parma en Piacenza kan Annemarie ook met deze titels worden aangeduid. Ook het Koninklijk Huis gebruikt deze titels.[3]

(Overgenomen van Wikipedia) Dit even ter informatie.

Dus aan u het vriendelijke verzoek de stamboom aan te passen. Ik zou het graag doen maar ben niet zo handig. Wellicht zijn ernog meer veranderingen. Maar van die veranderingen zou ik niet op de hoogte zijn. Wethouderwibaut (overleg) 16 okt 2011 21:28 (CEST)Reageren

Referenties gevonden in artikelgeschiedenis[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Om de kwaliteit van bronvermeldingen binnen Wikipedia te verbeteren hebben we gekeken of er in de artikelgeschiedenis van dit artikel links naar externe webpagina's of naar andere wikis staan. In het verleden werd veel gebruik gemaakt van deze optie om de bron van een bewerking aan te geven, maar tegenwoordig worden bronnen meestal in het artikel zelf getoond. Het zou dus kunnen dat in de geschiedenis waardevolle bronnen staan die in het artikel zelf kunnen worden meegenomen.

Meer informatie over dit project is terug te vinden in de FAQ.

In de artikelgeschiedenis van Stamboom_Carel_Hugo_van_Bourbon-Parma_(1930-2010) zijn de volgende bewerkingen gevonden:

Zouden jullie kunnen kijken of deze links geschikt zijn om in de bronvermelding in het artikel mee te nemen? Bij voorbaat dank.

Groet, Valhallasw-toolserver-botje (overleg) 2 feb 2022 06:15 (CET)Reageren

Als de bovenstaande bronnen zijn bekeken dan kan deze melding worden verwijderd. Als een lege overlegpagina overblijft dan kan deze met {{nuweg|afgehandelde botmelding}} voor verwijdering worden aangedragen.